Mediterraanse catering met een Portugees randje

Welkom bij Bella’s kitchen!

Het idee voor Bella’s Kitchen is ontstaan tijdens een vakantie in Portugal. “Daar was het altijd heel druk bij restaurants. Niet met mensen die daar gingen eten, maar die er juist wilden afhalen”, vertelt Anabel Arends. “Ik dacht: ‘zoiets wil ik ook!’ Dus begon ik 3 jaar geleden gewoon vanuit huis met het maken van bijvoorbeeld Hollands pot, pasta, nasi, andijviestamp gehaktbal of gewoon friet met stoofvlees.” Inmiddels is Bella’s Kitchen al flink gegroeid en wordt er iedere dag hard gewerkt aan de bereiding van de lekkerste gerechten.

“De passie voor koken zit in mijn familie. Ik kom uit Portugal en daar is de eetcultuur belangrijk. Gezellig met veel familieleden en vrienden koken en eten is daar heel normaal. Daarom wilde ik dit bedrijfsmatig doen. Ik hou ervan om mensen te verwennen en geef de klanten daarom vaak een extraatje: een zelfgemaakt toetje.”

Waarom de maaltijden van Anabel zo’n succes zijn? “Tja, vind maar eens een afhaalrestaurant waar je ‘gewoon’ een stamppot of zelfgemaakte pasta kunt kopen. En daarbij maak ik alle sauzen zelf. Dat proef je. Vaak gebruik ik familierecepten, bijvoorbeeld voor tomatenrisotto. Laatst vroeg een Helmondse visboer of hij een recept van me mocht krijgen, maar ik geef ’t natuurlijk niet cadeau.”

Foto: Indebuurt.nl

Kortom: wil jij ook lekker eten en ben je benieuwd naar onze maaltijden? Kijk dan snel eens rond op onze website óf op onze Facebookpagina voor meer informatie!

Bekijk onze Catering opdrachten via facebook

Momenteel zijn wij bezig met het vernieuwen van onze website.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan op Facebook

Bekijk de menukaart